VvAA

Founding Partner

Het grootste zorgnetwerk van Nederland

Vereniging VvAA bestaat uit ruim 123.000 leden. Met een gemene deler: het zijn allemaal zorgprofessionals. Huisartsen, medisch specialisten, tandartsen, apothekers, dierenartsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere paramedici. De Vereniging vraagt aandacht voor beroepsgroepoverstijgende thema’s en vertegenwoordigt hierbij de stem van de leden. Leden ontmoeten elkaar tijdens thema-avonden, congressen en exclusieve ledenactiviteiten.

Beroepsgerichte dienstverlening

VvAA is er ook voor alle praktische zaken die niet direct te maken hebben met het uitoefenen van het zorgvak maar wel geregeld moeten worden zodat de leden zich kunnen focussen op hun zorgrol. Deze producten en diensten zijn samen met leden en beroepsorganisaties ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn: beroepsaansprakelijkheidsverzekering, juridisch advies, vermogensbeheer en loopbaanadvies maar ook voor hypotheken, een autoverzekering en advies voor het starten van een maatschap heeft VvAA een loket. Zo biedt VvAA steun aan de zorgverlener.

Toegespitst opleidingsaanbod

VvAA leden hebben keuze uit een aanbod van geaccrediteerde VvAA opleidingen, Teamcoaching, het CarrièreCentrum Zorg, de Academie voor Medisch Specialisten en studie- en congresreizen.

Relevante en unieke kennis

VvAA leden hebben via een app toegang tot het Platform ‘Zó werkt de zorg’. Met overzichtelijke, eenduidige en objectieve feiten over de Nederlandse gezondheidszorg. Speciaal voor VvAA-leden zijn verdiepende specials toegankelijk.

Ledenvoordeel en Arts en Auto

Leden van VvAA ontvangen ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangen ze 11x per jaar het magazine Arts en Auto en studenten 4x per jaar een eigen special.

Contact details

VvAA hoofdkantoor ’t Hart

Bezoekadres: Orteliuslaan 750, Utrecht
Postadres: Postbus 8153, 3503 RD Utrecht