ICT infrastructuur

TSN Zorgcentrale en Tunstall intensiveren samenwerking personenalarmering

© Natali_Mis / Getty Images / iStock

Het beter verzamelen, monitoren en interpreteren van data. Dat is de basis van een vernieuwde samenwerking van TSN Zorgcentrale met ict-bedrijf Tunstall. Doel van de samenwerking is een betere ondersteuning bij individuele of generieke situaties en het aandragen van pro-actieve en preventieve oplossingen.

Opties bij de samenwerking van TSN en Tunstall zijn onder meer het inzetten van bijvoorbeeld valdetectie, medicijndispenser en welzijnsmonitoring.

De nog altijd in gebruik zijnde analoge oplossingen voor personenalarmering werken volgens beide bedrijven niet goed meer. Door de aanpassingen van de telecom providers naar digitale netwerken ontstaan aanzienlijke risico’s, waardoor de personenalarmering niet meer adequaat werkt. Op deze risico’s wijst onder andere ook brancheorganisatie WDTM in haar Ketenkeurmerk personenalarmering 3.0.

Digitale oplossingen Tunstall

De nieuwste digitale oplossingen van Tunstall bieden volgens Co Peek, manager Zorgcentrale van TSN, een betrouwbare en bewezen kwaliteit van alarmering. “TSN wil toonaangevend zijn door innovatieve (keten)oplossingen toe te passen die onze cliënten beter ondersteunen. Deze samenwerking past hier goed bij”.

Mark van der Pluym van Tunstall voegt hieraan toe: “De samenwerking tussen TSN Zorgcentrale is de afgelopen zeven jaar erg prettig verlopen en heeft zich ook uitgebreid met oplossingen voor de intramurale clienten. Uiteraard zijn wij hier zeer blij mee”.

—————

Abonneer u op de nieuwsbrief van Qruxx tech!

Reacties